söndag 8 november 2009

Nytt hem


Idag kom lilla Amina till sitt nya stall ute vid prästgården :) Allt gick bra, hon ville inte riktigt gå in i transporten men det kan jag förstå, den var ny och luktade jätte mycket gummi. Men efter en stund så gick hon snällt in i transporten. Allt gick bra under resan men högersvängarna var lite läskiga men det gick ändå bra :)
När vi väl kom fram till Lösen så fick den svettiga damen gå ut och sträcka på benen, allt var så spännande och nytt. Vi fick vänta en liten stund på att Janice skulle komma så att vi kunde släppa ihop hästarna, Amina såg inte alls ut som en 18 årig dam utan mer som en unghäst, och stoet kom självklart fram i henne, lite skrik och lite så sen var det inte några större problem tycker jag.
Medans hästarna gick och kollade på varandra i hagen :P så gick jag och Jenny och kollade på alla Aminas saker och plockade upp saker som skulle vara i stallet och packade ner saker som vi väntar med att använda tills sommaren kommer :) Imon blir det ett lugnt pass i padocken, jag och Amina måste ju lära känna varandra nu om vi ska kunna träna ihop ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar